O NAMA

Naša osnovna djelatnost zasniva se na poslovima projektiranja,
stručnog nadzora u graditeljstvu i cjelokupnim izvođačkim radovima

ŠTO GRADIMO

Organizacija izvedbe i nadzora nad graditeljskim projektom očituje se u nizu uspješno završenih objekata. Od obiteljskih kuća pa sve do stambenih i poslovnih zgrada gradimo u planiranim rokovima.

KAKO GRADIMO

Posjedujemo vlastitu opremu i mehanizacijski park te profesionalne zaposlenike s dugogodišnjim iskustvom koji uspijevaju zadovoljiti naše visoke zahtjeve za kvalitetom i očekivanja naših klijenata.

ZAŠTO ODABRATI NAS

Kontinuirano pratimo tehnološke inovacije i trendove na tržištu, kao i sve zakonske izmjene na području građevine. Nastojimo postići maksimalne rezultate kroz minimalno vrijeme i minimalne troškove.

ČIME SE BAVIMO?

Kvalitetno i stručno obavljamo poslove
projektiranja te izvodimo sve građevinske radove do gotovog projekta

Postignimo maksimalne rezultate!

Međusobno usklađujemo idejni projekt, glavni projekt i izvedbeni projekt.

Izrada idejnih projekata

Idejni projekt sastoji se od nacrta i dokumenata koji elaboriraju sam koncept te predstavljaju bazu za pripremu tehničkih rješenja izrade građevinskih objekata.SAZNAJTE VIŠE »

Izrada glavnog projekta

Glavni projekt sadrži niz usklađenih i povezanih projekata, koji stvaraju osnovu za tehničko rješenje građevine u skladu s ispunjenjem svih zakonskih zahtjeva za građevinu i posebnih propisa.SAZNAJTE VIŠE »

Ishodovanje građevinske dozvole

Građevinska dozvola je upravni akt potreban za početak građenja građevinskog objekta. Građevinska dozvola potrebna je za sve građevine za koje je Ministarstvo izdalo lokacijske dozvole.SAZNAJTE VIŠE »

Izbor materijala

Materijale biramo na osnovu njihovih tehničkih svojstava, sposobnosti termičke i zvučne izolacije te estetike.

Niskoenergetske kuće

TECHNO DOMUS

Niskoenergetske kuće pružaju visok i ugodan stambeni komfor uz visoku energetsku učinkovitost, racionalno trošenje energije te gospodarenje otpadom pa sve do korištenja građevinskog materijala čija proizvodnja nema štetnih utjecaja na okoliš.

Pasivna kuća

TECHNO DOMUS

Pasivna kuća je dorađena verzija niskoenergetske kuće, zapravo savršeno izolirani objekt, u kojem se osjećate jednako zaštićeni i zimi i ljeti. Koncept pasivne kuće baziran je na iskorištavanju topline koja se oslobađa unutar objekta.

REFERENCE

Pogledajte neke od naših građevinskih objekata

KONTAKT

Obratite nam se s povjerenjem. Krenimo u realizaciju vašeg projekta zajedno!

SJEDIŠTE

Vrh Martinšćice 83 c
51221 Kostrena

TELEFON

+385 (0)95 2000 751

EMAIL

info@domusservis.hr

Započnimo s Vašim projektom već danas!

Kroz minimalno vrijeme i minimalne troškove, zajedno ćemo postići maksimalne rezultate, odnosno kvalitetne, sigurne i lijepo oblikovane građevinske objekte.